9 gode grunde til at skifte til el løbehjul

9 gode grunde til at skifte til el løbehjul

Vi brænder for den grønne omstilling - gør du også?

I My Green Electric har vi efterhånden mere end forstand på el løbehjul, de gode og ikke så gode modeller, hvordan vi servicerer og reparerer både vores egne og eksterne modeller, og ikke mindst alle de gode grunde til at køre på løbehjul!

1. Billigere end bus og bil

Som du måske har læst i vores tidligere blog post, har vi regnet ud, at en kilometer på el løbehjul koster så lidt som 0,1 kr. pr. km! Det er altså økonomi, der er til at forstå!

2. Bedre for miljøet

Transport på el er bare bedre for miljøet - og jo renere energiforsyning, du har, jo bedre. Men selv hvis din energi ikke er 100% grøn, er dit forbrug og dermed CO2-last stadig langt mindre, når batteriet er så lille som til el løbehjul.
Ikke mere CO2-last fra din side, når det kommer til transport. Og den smule strøm, du bruger til at lade løbehjulet op, er i langt færre mængder, end

3. Slut med at bede til parkeringsenglen!

Kender du den lille bøn til parkeringsenglen? Du har måske prøvet det et par gange. Aldrig flere håbefulde køreture i snævre gader, når du kører med el løbehjul. Parker hvor du vil og når du vil - ganske gratis.

4. Spring trafikken over

Vi kender det alle! Den lange bilkø frem eller tilbage til arbejde og lysten til at bruge tiden på noget andet end at vente. Løbehjulet tager dig hurtigt imellem dine destinationer på cykelstierne, og du får tiden tilbage.

5. Frisk pause i en hektisk hverdag

Ligesom cyklen, gåturen eller andre udendørs aktiviteter kan være det friske pust, man har brug for i løbet af dagen, giver løbehjulet den samme mulighed. Især om morgenen eller efter en lang arbejdsdag kan man føle sig uoplagt, og man undervurderer tit den naturlige effekt af luften i kroppen og ansigtet. At skulle fra A til Z på løbehjulet kan være lige det skud energi, man mangler!

6. Kan tages med i al offentlig transport

Rart at vide, hvis dine transportture er længere, ikke? I Danmark kan du gratis tage dit løbehjul med dig i offentlig transport, så længe det er klappet sammen.

7. Frihed

Det kan ikke beskrives. Det skal bare prøves. Det er sjovt, og det er frit at køre på el løbehjul, og når man først har prøvet det, har man sjældent lyst til at transportere sig på andre måder!

8. Der er nu el løbehjuls værksted, hvis uheldet er ude

Vi er stolte af at have Danmarks første el løbehjuls værksted - og vi forventer selvfølgelig at se endnu flere, som flere danskere skifter over til el løbehjulet. Værkstedet kan hjælpe dig med reparationer og udskiftning af reservedele, hvis dit løbehjul kommer galt afsted, så du hurtigt kan komme videre!

9. Den lange rækkevidde

På blot en enkelt ladning kan nogle el løbehjul køre dig op til 40 km - dét er smart til de længere ture! Og blandt de løbehjul er også vores T4 model.

Så hvis du i forvejen overvejede at anskaffe dig et el løbehjul har du nu (måske) endnu flere gode grunde til at kaste dig ud i det. Herfra kan vi i hvert fald kun sige, at man ikke går tilbage, når først man har vænnet sig til den nemme, hurtige transport, løbehjulet giver.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar