Kør en kilometer for 0,1 kr. med el

Kør en kilometer for 0,1 kr. med el

I My Green Electric elsker vi den hurtige, nemme transport ved el løbehjul. Vi oplever, at det er billigere for privatøkonomien at skifte fra bil til el løbehjul, om end ikke andet så langt det meste af vejen til eksempelvist arbejde.

Og spare kan man især i disse tider, hvor både el- og brændstofpriserne stiger støt. Derfor er det hensigtsmæssigt for de fleste at vide, hvordan forbruget fordeler sig, før man tager en beslutning.

Transportprisen løbehjul vs. benzin

Vores almindelige T1 og T2 el løbehjul koster 2 kr. at fuldoplade, hvorefter det kan køre 20 km.

Til sammenligning koster det gennemsnitligt 4,02 kr. pr. km (FDM opdaterede priser september 2022) og derfor 80,4 kr. pr. 20 km.

Det vil sige;

El løbehjuls priser:

  • 1 km = 0,1 kr.
  • 10 km = 1 kr.
  • 20 km = 2 kr.

Benzin priser (24. september 2022)

  • 1 km = 4,02 kr.
  • 10 km = 40,2 kr.
  • 20 km = 80,4 kr.

Hvad er besparelsen?

Sammenligner man derfor selve transportomkostningerne (foruden afgifter og service), er der altså en besparelse på 4,1 kr. pr. km.

Overvejer du at skifte til el løbehjul i din daglige transport frem og tilbage eller noget af den, kan prisen være en afgørende faktor. Kontantprisen for et løbehjul kan for nogle virke som en stor investering, men om end ikke andet en økonomisk besparende investering, der kan holde dit daglige forbrug overkommeligt på længere sigt alt efter din dagligdag.

Sus igennem lange bilkøer, spar tid og hav frihed til at komme hurtigt fra A-Z

Med el løbehjul oplever vi selv at spare tid og penge, hvad end vi sammenligner med biler, der skal parkeres, metro og bus, hvor man ofte skal afsætte ekstra tid til at gå til og fra stationer.

Det kan stjæle noget af friheden, når man skal koordinere sin offentlige transport, særligt i myldretider, hvor et løbehjul kan give luft under vingerne og få dig fra A til B uden stop. Med 0,1 kr. pr. km er det en pris, der er til at betale for alle.

Løbehjulet behøver heller ikke være en enten-eller overvejelse. Måske er du træt af at skulle betalingsparkere eller haste til og fra møder i byen i løbet af arbejdsdagen og har brug for at komme hurtigt fra A til B. Måske har du brug for et transport supplement, der kan gøre din dagligdag lettere og er derfor på udkig efter et løbehjul hertil? Det fantastiske ved el løbehjulene er nemlig, at du kan folde det sammen på få sekunder og gratis medbringe det i al offentlig transport. Og bruger du bil, kan det nemt lægges i baggagerummet.

Nye tider

Det kan tydeligt mærkes hos jer, der både besøger os online og i vores butik, at I har taget el løbehjulet til jer. I My Green Electric glæder det os at se flere og flere kunder skifte og supplere deres transport ud med et langt grønnere og mere økonomisk alternativ.

Hvis du er nysgerrig på, om løbehjul kunne være god til lige netop din hverdag, så kom ind i butikken eller ring til os for at høre mere om de forskellige modeller, og hvilken model der vil passe lige netop dig.

My Green Electric

Tilbage til blog

Indsend en kommentar