Snup vores nytårsforsætter for 2023

Snup vores nytårsforsætter for 2023

De fleste af os gør det. Særligt oven på en julen og måske en skrabet januar med ekstra udsalgsforbrug er der mange, der laver et nytårsforsæt. Hvorfor ikke gøre det med noget, der ikke kun påvirker dig, men også din omverden?

El-løbehjul gode råd

Vi har slået ned på 5 gode nytårsforsæt til el løbehjuls-løberen til at kickstarte det nye år grønt og økonomisk!

Pleje

Vidste du, at du kan forlænge dit løbehjuls levetid med god vedligehold og pleje? Måske er det derfor, vores værksted er blevet så populært. Vi elsker at høre fra kunder, der selv har succes med at vedligeholde deres løbehjul, men ved tilfælde af skader eller behov for udskiftning af dele, elsker vi også at hjælpe jer videre på hjulene. Lad os blive bedre til at passe godt på vores ting - alle vores ting - og når de fejler, lad os give dem en chance, før vi smider ud. Der er så meget, der holder meget længere ved den rette pleje.

Forsigtighed i trafikken

Som så mange andre små køretøjers debut i trafikken har el løbehjulene fået mange hug for ulykker. Det er vigtigt, at vi fortsat passer på hinanden, også når vi skifter transportmidler. Lad os vise trafikken, at løbehjulene sagtens kan have deres plads ved at være gode medtrafikanter!

Hensyn til sæsoner

Sæsoner kan være hårde for alle slags køretøjer - ja endda for os selv. Derfor lægger vi en dyd i at tænke os om, når vi skifter særligt fra sommer til vinter, hvor kulden kan være ekstra hård ved hjulene. En god idé er at lave et tjek af løbehjulene i sæsonskiftet for at være sikker på, at alt er, som det skal være. Hos os kan du til enhver tid få foretaget et eftersyn på løbehjulet og få et bud på, om der skal tages særlige hensyn nu eller fremover - med 1-års servicegaranti har du endda to eftersyn inkluderet. Du kan læse mere her.

CO2-neutral transport

Løbehjulene er i sig selv ikke CO2-neutrale, men de er langt mere venlige, og har du adgang til grøn el, kan selve transporten faktisk blive CO2-neutral. Du har måske læst, hvor lidt det koster dig at oplade et el-løbehjul, så det er helt klart et mål for os at holde øjnene og ørerne åbne for grøn el, så samvittigheden er ren, når vi ruller derudaf!

Upcycling

Hvis du ikke allerede er i gang med genbrug og upcycling, er det oplagt at starte. Det er ikke ensbetydende med at skifte produkterne i forbruget, men snarere at prioritere genanvendelighed, når der endelig skal handles nyt. Vi har lavet et tiltag, hvor du kan komme ind i butikken med dit gamle el løbehjul og få en rabat (vurderes af sælger) til dit næste. Vi bruger alle delene fra dit gamle løbehjul til at reparere og vedligeholde andre modeller - dit skrald er med andre ord vores guld og hjælper til at forlænge andre produkters levetid. Vi elsker upcycling!

El løbehjul fordele ulemper

Tilbage til blog

Indsend en kommentar